VOKSDUG-DESIGN

Om Voksdug Design

Om os

Vi er et team, der med hver vores kompetencer, bidrager til løbende udvikling og opdatering af Voksdug-Design.dk

Voksdug-Design.dk er en nystartet internet- virksomhed. Vores  fundament bygger på mange års erfaring med europæisk produktion af Dansk Design til Skandinaviske kunder.

Vi har i Voksdug Design medarbejdere der har arbejdet med design, beklædningsformgivning og tekstiltryk gennem flere år. Arbejdet med at udvælge de bedste designs og tekstiler bliver realiseret af medarbejdere, der har viden og erfaring med tekstilindustrien. Andre medarbejdere har deres spidskompetencer inden for digital kommunikation og  formidling. Dette gør, at Voksdug Designs hjemmeside altid er opdateret og nem at navigere og shoppe rundt i.

Om vores produkter

Ideen til Voksdug-design.dk opstod i forbindelse med en spirende nysgerrighed for tendenser indenfor design og boligindretning i Syd-Europa. I Syd-Europa har der altid været tradition for dekoration af hjemmet med tekstiler, sengetæpper, puder, gardiner og duge mm.

Vi har med Voksdug-Design valgt at fokusere på tekstilvoksduge og voksduge, da vi mener, at produktet passer godt ind i en dansk hverdag, der er smuk og æstetisk, men også praktisk og nem.

Vi sælger derfor tekstilvoksduge og voksduge, der er inspireret af den spanske mangfoldige kultur. Her er designs med afrikansk ornamentik blandet med gløden fra sol-orange appelsiner.

Det har været vigtigt for os at indkøbe tekstiler i Europa, hvor der tages hensyn til medarbejdernes arbejdsforhold.  Lønninger og sikkerhedsbestemmelser overholdes, samtidig med at fokus i højere grad er på at minimere miljøbelastning i produktonen. Vores hovedsæde ligger i Spanien.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores produkter, og at I er lige så betaget af disse smukke og facinerende designs, som vi er.